Jouw feestje

Jouw feestje in Rooie Cor

Feestzaalverhuur in Wassenaar

Je kunt voor jouw genodigden een besloten feestje in Café Rooie Cor houden. We gebruiken hiervoor “het zaaltje ernaast”. Het zaaltje biedt ruimte voor max. 100 personen. Het is bij uitstek geschikt voor allerlei feestjes (zie rechterkolom), maar natuurlijk vooral voor jouw feestje!

Je hebt de mogelijkheid om de drank af te kopen, of we turven alle drankjes. Net wat jij wilt. Uiteraard staat ons ervaren barteam volledig tot je beschikking. Jullie zullen op je wenken worden bediend!

Er is een ruim podium aanwezig, dus als je een leuk bandje wilt horen, of een eigen DJ hebt. Het kan allemaal!

We kunnen diverse hapjes serveren tijdens jouw feestje:

  • Compleet verzorgde BBQ (met grill-specialist)
  • Luxe buffetten
  • Luxe hapjes
  • Bittergarnituren

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Café Rooie Cor is de
ideale feestlocatie voor:

 

Vrijgezellenfeest in Wassenaar

Je gaat trouwen, en je wil nog één keer keihard feesten voordat je de rest van je leven schraal op de bank zit met je wederhelft? Vier het “einde” van je (vrijgezellen) leven in Rooie Cor! Escort(e) naar huis kan geregeld worden.

Verjaardagsfeestje in Wassenaar

Bijna jarig en je zoekt een leuke plek om je verjaardagfeest te vieren? Jij zorgt voor de genodigden en wij zorgen voor de rest! Het leven is een feestje en wij hangen ook de slingers voor je op!

Geslaagd feestje in Wassenaar

Geslaagd? Propedeuse in de pocket? Vaarbewijs gehaald? Wat de reden ook mag zijn, het maakt ons niet uit. Er moet een feestje gevierd worden. En waar kun je dat feestje beter vieren dan in Rooie Cor?! ( Wel 18+ natuurlijk hè?! 😉 )

Trouwfeest/borrel in Wassenaar

Getrouwd? Gecondoleerd Gefeliciteerd! Jullie zijn een echte kroegtijgers en willen een (klein) feestje geven in het gezelligste café van Wassenaar. Logisch toch. Kom lekker langs, dan bespreken we de opties!

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kun je vrijblijvend contact opnemen.